Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Bontonfilm októberi megjelenések

2017. október 10. - EuroAstra

bontonf.jpgA múmia, Huszadik századi nők, Kuzinom Rachel és a Harmadik típusú találkozások mellett, - hogy csak néhányat megemlítsek, - jönnek a StudioCanal filmek és folytatódik a Sony Klasszikusok sorozat.

 

Októberben érkezik DVD, Blu-ray és fémdobozos kiadvány formájában A múmia (2017), amelyben egy Tom Cruise alakította műkincstolvaj kénytelen felvenni a harcot egy bosszúszomjas, mumifikált ókori királynővel. A Közel-Kelet homokdűnéitől London alatti titkos labirintusokig ívelő nagyszabású, izgalmas fordulatokban bővelkedő, akciódús kalandfilm bevezet az istenek és a szörnyetegek mai világába.

 

Megjelenik Mike Mills (Kezdők) legjobb forgatókönyv kategóriában Oscar®-díjra* jelölt filmje, a Huszadik századi nők, amely szívbemarkoló, humoros alkotás olyan csodás színésznők főszereplésével, mint Annette Bening (Amerikai szépség, Csodálatos Júlia), Greta Gerwig (Frances Ha, Jackie) és Elle Fanning (Demóna, Neon démon).

Dorothea Fields (Bening) ötven év körüli, kamasz fiát egyedül nevelő nő. Albérlőjük a szabad szellemű, harmincas modern művész, Abbie (Gerwig). Szomszédjuk a ragyogó elméjű és kihívóan viselkedő tizenéves Julie (Fanning). A három nőből és egy fiúból álló különös „család” törékeny kapcsolatrendszere mindannyiuk életében meghatározó tényezővé válik a kulturális változásokkal telített, forrongó időszakban, ami a 70-es évék végét fémjelezte.

 

Érkezik a szenvedéllyel és rejtélyekkel teli misztikus romantikus film, a Kuzinom Rachel, melynek Sam Claflin és az Oscar®-díjas Rachel Weisz a főszereplői.

A szenvedély győzedelmeskedik a józan ész felett a klasszikus regény alapján készült rejtélyekkel és gyilkos fordulatokkal teli romantikus filmben. Philip, az ifjú angol úr (Sam Claflin – Az éhezők viadala: Futótűz, Mielőtt megismertelek) meg van róla győződve, hogy unokafivérét annak felesége, a titokzatos és gyönyörű Rachel (az Oscar®-díjas* Rachel Weisz) ölte meg, ezért bosszút forral. Az asszony azonban pillanatok alatt bűvkörébe vonja a férfit, és Philip – minden Rachel bűnösségét alátámasztó bizonyíték ellenére – halálosan beleszeret a nőbe.

 

A gyerekek Heffleyék legújabb kalandján szórakozhatnak az Egy ropi naplójának megtekintésével, az animációs akciók kedvelőinek pedig a Csillagközi invázió: Mars inváziót ajánljuk.

Heffley-ék meghódítják az utakat! De persze csak olyan Heffley-módra! A nyári szünetben a 90. születésnapját ünneplő Mamót készülnek meglátogatni – az odavezető út azonban közel sem lesz olyan sima, mint tervezték, ugyanis az örök csínytevő Gregnek más tervei vannak, ezért megbuherálja az autó GPS-ét. A kitérőnek köszönhetőn olyan őrült kalandokba keverednek, amikre egyáltalán nem voltak felkészülve... és amiket soha nem felejtenek el. A sikeres könyvsorozat alapján készült legújabb film garantáltan pompás szórakozást nyújt minden generációnak.

 

Az idén 40. évfordulóját ünneplő Spielberg klasszikus, a Harmadik típusú találkozások bónuszlemezes Blu-ray kiadás, UHD+BD, illetve fémdobozos és digibook változat formájában is érkezik, melyek a filmet UHD-n és Blu-rayen is tartamazzák.

40 éve készült Steven Spielberg nagy sikerű sci-fi klasszikusa, amelyet most felújított változatban élvezhet a közönség. Roy Neary (Richard Dreyfuss) többedmagával első típusú találkozást él át: azonosítatlan repülő objektumokat lát az égen. Az eset után nyugtalanító látomások kezdik gyötörni egy furcsa, hegyszerű alakzatról, aminek hamarosan megszállottjává válik, családja egyre nagyobb rémületére. Mindeközben a világban is elszaporodnak a szokatlan jelenségek és kormányügynökök második típusú találkozásokat dokumentálnak: földönkívüliek által hátrahagyott nyomokra bukkannak. Roy, vízióit követve, egy elhagyatott területre jut, ahol olyan jeleket talál, melyek elvezetik a harmadik típusú találkozáshoz: a kapcsolatteremtéshez.

 

A StudioCanal filmek közül érkezik A köd, a Másvilág, az Arizónai álmodozók és az Ó, testvér, merre visz az utad? is, utóbbi fémdobozos kiadvány formájában is, de megjelenik új köntösbe csomagolva a Star Wars klasszikus és előzménytrilógia Blu-rayen, illetve a Minyonok Blu-ray 3D + Blu-ray is fémdobozos formában.

Éld át újra a meglepő fordulatokat, a fantasztikus titkok leleplezését és a jó rossz felett aratott végső győzelmét minden idők legnagyszerűbb csillagközi legendájával, amit együtt élvezhet az egész család. A STAR WARS™ előzmény trilógiája – BALJÓS ÁRNYAK™, A KLÓNOK TÁMADÁSA™ és A SITH-EK BOSSZÚJA™ – az ifjú Anakin Skywalker útját mutatja be, amelynek végállomása a sötét oldal: a rabszolgaként élő fiúból Jedi tanítvány válik, ám hiába minden, az ő sorsa az, hogy Darth Vaderként rettegjék a nevét.

 

Folytadódik a Sony Klasszikusok sorozat is, melynek keretében kiadásra kerül az Amerika kedvencei, az Ébredések, A Halászkirály legendája, az Öt könnyű darab, az Egyenesen át, a Bolond szél fúj, Az utolsó szolgálat, a Micsoda csapat!, az Acélmagnóliák és A 6. napon is DVD-n.

Akadhat férfi, akinek csupán egyetlen méltó ellenfele van: önmaga! Adam Gibson (Arnold Schwarzenegger) helikopter pilóta boldogan él családjával, ám egy nap azzal kell szembesülnie, hogy eddigi boldogsága csupán átmeneti volt, amit valaki elvett tőle. Hogy ki? Adam Gibson. Önmaga tökéletes mása költözött be a házába, felesége és gyermeke mellé. A férfi azonban ragaszkodik az életéhez: meg akarja tudni, ki játszik vele, és milyen játékot. Hamarosan rájön, hogy balesete után halottnak hitték, és egy cég elkövette a legsúlyosabb vétséget. Klónozta őt. A nagyvállalat természetesen mindent megtenne, hogy eltüntesse bűne nyomait. Ehhez azonban meg kell szabadulniuk az eredetitől. Persze csak akkor, ha a mindenre elszánt bérgyilkosok meg tudják állapítani, melyik Gibson az eredeti…

 

https://www.facebook.com/bontonfilmhu

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr9212945101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása