Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

SpongyaBob teljes életnagyságban látogat a Tropicariumba

2017. október 07. - EuroAstra

tropi.jpgA világ leghíresebb tengeri szivacsa is megünnepli az állatok világnapját. SpongyaBob Kockanadrág, a világhírű tengeri szivacs az állatok világnapja alkalmából a Tropicariumba látogat, hogy találkozhasson a többi tengerlakó Nickelodeon-sztárral.

 

Október 7-én, szombaton a gyermekcsatorna legkedveltebb sorozatainak hírességeit is megcsodálhatják az érdeklődők: guppik, teknőcök, kígyók, majmok és persze Bikinifenék lakói, a tengeri szivacsok és a tengeri csillagok is. SpongyaBob lakhelye a tenger mélye, így számára ismerős a terep, ezért otthonosan mozog a vízi élőlények varázslatos világában. Dóra, a felfedező, az állatok nagy barátja is cimborájával tart a tengeri túrára.

 

Különleges tengeri élőlényekkel és megelevenedett rajzfilmfigurákkal is találkozhatnak a gyerekek október 7-én, szombaton a Tropicariumban, az állatok világnapja alkalmából megrendezett eseményen. SpongyaBobbal, Bikinifenék legnépszerűbb lakójával és Dórával, a felfedezővel is lehet fotózkodni a tengerek bámulatos világába vezető kalandos úton.

A népszerű gyerekcsatorna már jól ismert sikersorozatainak szereplőit is láthatják a gyerekek valós környezetükben. Megfigyelhetik, hogy milyen állatokról formálták meg a harcias és pizzarajongó Tini Nindzsa Teknőcöket, a tüneményes Bubbi Guppikat, Sanjay zöld, beszélő kígyóját vagy éppen Dóra fürge kis barátját, Csizit, a majmot. A mesében a Tini Nindzsák gyorsak és bátrak, azonban a valóságban a teknősök általában lomhán mozognak, veszély esetén pedig inkább elbújnak a páncéljuk védelmébe. De nem minden teknőc ilyen szerencsés – ha szombaton ellátogattok a Tropicariumba, találkozhattok a keselyűteknősökkel, amelyek nem tudják behúzni hatalmas fejüket, illetve a lágyhéjú teknősökkel is, amelyek a Tini Nindzsákkal ellentétben, nem rendelkeznek kemény páncéllal. Az elragadó Bubbi Guppik, amelyek a Tropicarium Nickelodeon akváriumában élnek, a valóságban is a szivárvány minden színében pompáznak, és a legnépszerűbb díszhalak közé tartoznak. Sanjay kígyója megszólalásig hasonlít a zöld fapitonhoz, az aranyfejű oroszlánmajom és az édes kis liszt-majmocskák pedig ugyanolyan játékosak és izgő-mozgók, mint Dóra mesebeli barátja, a bolondos és optimista Csizi.

 

Sokan nem tudják, de SpongyaBob távoli rokonai, a szivacsok a tengereken kívül is előfordulnak, sőt, hazánkban, még a Balatonban is megtalálhatóak. A Tropicarium vizeiben a szivacsok, halak és csillagok mellett medúzák is úszkálnak. Csillag Patrikkal ellentétben a valódi tengeri csillagoknak nincs szíve, a medúzák testének pedig több mint 90 százaléka vízből áll. A hatalmas akváriumokban korallok is találhatóak, amelyek a világ tengereiben hatalmas zátonyokat alkotnak. Kevesen tudják, hogy a legméretesebb a Nagy-korallzátony, amely 34,4 millió hektáron terül el, és még az űrből is jól látható. A túra során félelmetes aligátorok, cápaakvárium és persze rájasimogató is várja a gyerekeket.

 

A nagy kedvencekkel, SpongyaBobbal és Dórával minden érdeklődő fotózkodhat majd a túra közben, sőt a mesehősök izgalmas játékot is tartogatnak a kicsik számára. A látogatók egy menetlevélbe gyűjthetik a pecséteket, és ha sikerül minden pecsétet összegyűjteni, akkor egy nyereményjátékban is részt vehetnek, ahol többek között Nickelodeonos ajándékcsomagokat sorsolnak ki.

 

Állatok világnapja 2017 SpongyaBobbal és Dórával október 7-én 10-17 óráig a Tropicariumban!

 

http://www.nickelodeon.hu

http://tropicarium.hu

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr6712936163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása