Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Új, ingyenes, online oktatóanyag autószerelőknek és autó rajongóknak gyújtásrendszerekről

2017. augusztus 18. - EuroAstra

fmmot.jpgÚj modullal egészült ki a Federal-Mogul Motorparts ingyenes, online tudásbázisa, ahol a szakemberek mellett az autó rajongók is bővíthetik ismereteiket.

 

A Federal-Mogul Motorparts - a Federal-Mogul LLC divíziója - bejelentette, hogy 3 új képzési modul vált elérhetővé az F-M Campus honlapon. A legújabb oktatási anyag a BERU® és a Champion® gyújtásrendszerekről nyújt információt.

 

A felhasználókat bevezető-, alap- és diagnosztikai szinten egyaránt kiszolgáló új képzési modulok bemutatják a gyújtásrendszerek általános működési elvét, valamint kiemelten kezelik a kapcsolódó gyártási folyamatot, illetve az ehhez használt anyagokat. Az oktató anyag kitér a hibák felfedezését szolgáló szemrevételezési folyamat lépéseire és széles körű áttekintést ad a gyújtásrendszerek jövőjéről.

 

Az F-M Campus ingyenesen hozzáférhető online tudásbázis, amelyet a járműipari részegységekkel és alkatrészekkel dolgozó szakemberek, az ezek szervizelését és szerelését megismerni kívánó szakemberek és a téma iránt érdeklődők számára hoztak létre. A webes platformon egyaránt megtalálhatók kurzusok általános gépjárműipari ismeretek témakörben, illetve konkrét részegységekkel foglalkozó tudásanyagok, például fékek, motorok, szűrők, kormányzásrendszerek és felfüggesztések vagy kerekek végcsapágyai kapcsán.

 

„Az F-M Campus egy kiváló felület autószerelők, autóipari technikusok és hétköznapi autó rajongók számára is” – fejtette ki Marijn Staal, a Federal-Mogul Motorparts európai, közel-keleti és afrikai piacának európai kereskedelmi marketing és műszaki szolgáltatás menedzsere. „Számunkra a folyamatos képzés nagyon fontos, ezért tesszük lehetővé, hogy ügyfeleink tanuljanak és fejlődjenek. A felhasználók számában 2016 eleje óta 37%-os növekedést tapasztaltunk, és a hat új képzési modulunk eredményeként 9263 felhasználónk tett sikeres vizsgát, és szerezte meg az ezt igazoló tanúsítványt. Legyen szó akár egy szerviz tulajdonosról, aki szeretné tovább fejleszteni a csapatát, vagy egy fiatal szerelőről, aki a saját karrierjét kívánja építeni, az F-M Campus kiváló lehetőség a fejlődésre, hiszen az oldalt elsősorban számukra hoztuk létre.” – összegezte.

 

Az F-M Campus honlapon az F-M Campus YouTube csatornáját használva oktatófilmek és hibakeresési útmutatók is elérhetők. A könnyen követhető, 9 nyelven elérhető oktatófilmek a motorkerékpárok fékpofáinak cseréjétől kezdve a kerékcsapágyak beszereléséig számos témakört feldolgoznak.

 

További információkért látogasson el a www.FMcampus.eu honlapra. További oktatófilmek eléréséhez a YouTube-on az FM-Campus felületén kell keresni és regisztrálni.

 

www.FMcampus.eu

https://www.youtube.com/channel/UC8-XlSYCH6TQU5hqobULSyA

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr912756642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása