Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

A Trump-ellenes forgatókönyv

2017. augusztus 10. - EuroAstra

soros.png

Az amerikai Media Equalizer cikkét azzal kezdi, hogy a baloldal szorosan koordinált kampányt folytat a jelenlegi amerikai kormány aláásására.




Egymás után igyekeznek kilőni a jobboldal ismert médiafiguráit: kezdték Bill O’Reillyval és Monica Crowleyval, majd Sean Hannityval kísérelték meg. Ezen a héten pedig a Fox News hírcsatorna függesztette fel Eric Bollingot. 

A baloldal mocskolja be a jobboldali embereket és „tudjuk, ki rángatja a drótot”, olvasható. 

A Media Matters Playbook most bemutatta azt a titkos, 49 oldalas dokumentumot, amely tartalmazza a teljes Trump-ellenes forgatókönyvet. 
A címe „A demokrácia számít – stratégiai akcióterv”. 

Négy baloldali partnerszervezetet sorol fel: a Media Matters-t, az American Bridge 21st Centuryt, a Citizens for Responsibility and Ethics in Washingtont (CREW) és a Shareblue-t. 

Ezek az anyagilag legjobban támogatott és legismertebb baloldali szervezetek Amerikában. Esetükben George Soros a kulcsfontosságú támogató. 

De vajon mit akarnak? – teszi fel a kérdést a cikkíró, majd így válaszol: „Semmivel nem kevesebbet, mint azt, hogy ők uralják teljes egészében Amerikában a politikai narratívát. Amit le is fektetnek egyértelműen már a bevezetőjükben”. 

Motivációjuk egyértelmű: folyamatosan erodálni akarják az alkotmányos köztársaságot, és „közvetlen demokráciát” akarnak létrehozni úgy, hogy az ő helyén maradt elitjük uralkodjon felette. 
Ezt teszi a Soros támogatását élvező Media Matters (Fontos a Média) és az American Bridge (Amerikai Híd) már évek óta. Ezeknek a szervezeteknek a sikert az jelenti, ha vagy Trumpot impeachmenttel buktatják meg vagy 2020-ra a választásokon, ha az impeachment nem megy. 

Azt akarják, hogy az erőegyensúly visszalendüljön a demokrata pártiak oldalára. Ennek érdekében a Soros által támogatott NGO-k megdolgozzák a szenátust és aktívan részt vesznek a szövetségi államok kormányzói és törvényhozói kampányaiban, ugyanakkor digitális programjaikkal a szavazókat online kívánják elérni. 

 Lovas István eredeti sajtószemléje megjelent: http://demokrata.hu/hir/kulfold/trump-ellenes-soros-forgatokonyv

 

 

 

 

A sajtószemlézett eredeti cikk: https://mediaequalizer.com/jeff-reynolds/2017/08/silencing-all-opposition-voices-inside-the-media-matters-playbook

 

Megjelent nyugati folyóirat cikkek:

http://freebeacon.com/politics/david-brock-memo-attack-trump/

http://www.dailywire.com/news/12841/brock-outlines-anti-trump-strategy-confidential-robert-kraychik

http://investmentwatchblog.com/media-mattersdavid-brockdemocrats-plan-to-destroy-president-trump-must-be-made-public-i-think-it-is-treason/

http://www.thegatewaypundit.com/2017/01/confidential-49-page-memo-david-brock-shows-plans-attack-trump-including-plans-impeachment-video/

http://pamelageller.com/2017/01/george-soros-stooge-david-brockt.html/

http://ussanews.com/News1/2017/08/08/smoking-gun-secret-memo-from-david-brock-soros-funded-media-matters-implicates-google-and-facebook-in-takedown-of-trump-and-right-wing-blogosphere/

http://lisahaven.news/2017/01/leftist-memo-leaked-sick-plans-to-attack-trump-andwhen-you-see-whats-in-it-youll-flip-out/

http://www.datehookup.ca/thread-1464533.htm

http://www.ronpaulforums.com/showthread.php?507062-LEAKED-David-Brock-confidential-memo-quot-Strategic-Plan-for-Action-quot-to-fight-Trump-Must-read!

http://www.blacklistednews.com/Read_the_Confidential_David_Brock_Memo_Outlining_Plans_to_Attack_Trump/56544/0/38/38/Y/M.html

 

 

 

Fizetős letöltés, de szabad on line olvasás:

https://www.scribd.com/mobile/document/337535680/Full-David-Brock-Confidential-Memo-On-Fighting-Trump

https://www.documentcloud.org/documents/3440721-337535680-Full-David-Brock-Confidential-Memo-on.html

https://archive.org/details/337535680FullDavidBrockConfidentialMemoOnFightingTrump

 

 

 

Innen szabadon letölthető

 

http://www.matrixfiles.com/DavidBrock/Full-David-Brock-Confidential-Memo-On-Fighting-Trump.pdf

https://www.docdroid.net/0wKxdLn/337535680-full-david-brock-confidential-memo-on-fighting-trump.pdf

https://onehope2016.wordpress.com/2017/02/02/full-david-brock-confidential-memo-on-fighting-trump/

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr8412732112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása